10 პროდუქტი, რომლებსაც აქამდე არასწორად მიირთმევდით

დაივიწყეთ ყველაფერი რაც ნასწავლი გაქვთ ამ პროდუქტებზე. ნახეთ 10 ხრიკი, რომელიც თქვენი საყვარელი საჭმელების მისართმევად უნდა გამოიყენოთ მეტი ეფექტურობისთვის:

პომიდორი ჩერი

ნელა მოაქციეთ პომიდვრები ორ თეფშს შორის, შემდეგ კი გაჭერით შუაზე ბასრი დანით. იგივე მეთოდი მუშაობს ყურძენზეც.

კივი

კივის გათლა საჭირო არაა, რადგან მისი შეჭმა კოვზით შეგიძლიათ.

მანდარინი

ადამიანი ვინც ეს ხერხი მოიგონა მართლაც გენიოსია.

ბროწეული

მოჭერით ზედა და ქვედა ნაწილები, რათა გვერდებზე ჩაჭრით ბროწეული მარტივად საჭმელ სექციებად დაყოთ.

ავოკადო

კივის მსგავსად ავოკადოს ჭამაც კოვზითაა შესაძლებელი.

საზამთრო

საზამთროს ჭამის გასაადვილებლად მოაჭერით მის ნაჭრებს კუთხეები

ნამცხვარი

ნაჭრების ჩამოჭრის მაგივრად ამოჭერით ნამცხვრის ცენტრალური ნაწილი და შემდეგ მიატყუპეთ ნამცხვრის დარჩენილი ორი ნაწილი ერთმანეთზე. ამის წყალობით დარჩენილი ნამცხვარი არ გამოშრება.

ნაყინი

თუკი გსურთ რომ ვაფლი ჩამომდნარი ნაყინის გამო არ დარბილდეს, მოათავსეთ მასში marshmallow ზემოდან ნაყინის დასხმამდე.

ლაიმი

გამოიყენეთ ფოტოზე ნაჩვენები მეთოდი წვენის მაქსიმალური რაოდენობის გამოსაწურად.